Ostrý nůž Frozen na tuhé potraviny ze série Dellinger Classic Sandal Wood s čepelí z německé oceli 1.4116, tvrdost ostří HRC 56-58. Nůž je ideální pro krájení tuhého masa a...
nůž na šunku 10" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 &...
Plátkovací dlouhý nůž na šunku a brisket ze série Dellinger Classic Sandal Wood s čepelí z německé oceli 1.4116, tvrdost ostří HRC 56-58. Nůž je ideální pro plátkování šunky a...
nůž steakový 5,5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 127 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž vykošťovací 6,4" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového...
nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva &...
Kód: XZ-B9S8B
Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.