Kuchařský vykosťovací nůž 150 mm Dellinger German Samurai
Kód: K-HG6Související produkty
Detailní popis produktu
Nůž na vykosťování Dellinger German Samurai
Nůž má charakteristicky zakřivenou čepel, díky čemuž je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel pomůže při vykosťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.
Parametry nože:
Celková délka: | 385 mm |
Délka ostří: | 150 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 170 g |
Čepel ostrá jako břitva
Ostří nožů ze série Dellinger German Samurai je z německé oceli 1.4116. Nerezová ocel 1.4116 od firmy Thyssen Krupp (Německo) je ideální pro výrobu čepelí nožů všeho druhu. Tato ocel je hojně využívána ve zdravotnictví a potravinářském průmyslu. Dokonalé opracování, kvalitní materiály a jedinečný design - to jsou nože ze série Dellinger German Samurai.
Elegantní rukojeť
Ergonomická rukojeť je vyrobena z extra odolného materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.
#ShowMore#
K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.
Sada Dellinger German Samurai
Materiály a ostrost zůstávají. Mění se jen jejich tvar, velikost a celková hmotnost.
Nejlepším pomocníkem v kuchyni každého mistra šéfkuchaře je nůž ostrý jako břitva, se kterým se příprava všech pokrmů stává vášní a zábavou. Chcete-li přesně takový mistrovský nůž vlastnit a kouzlit s ním stejně hravě jako nejlepší šéfkuchaři, vyzkoušejte nože Dellinger German Samurai.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | German Samurai |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.17 kg |
EAN: | 8595705400061 |
čepel typ oceli: | německá |
délka ostří: | 101-150 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Boning - vykosťovací |
série: | Dellinger German Samurai |
výroba: | Čína |
materiál čepele: | německá ocel 1.4116 |
materiál rukojeti: | G-10 |
délka ostří: | střední 120 - 160 mm |
typ nože: | vykosťovací (Boning) |