NOVĚ OTEVŘENO - prodejna Dellinger & Nože zVostra - SKORKOVSKÁ 1310, Praha - Černý Most (SIKO Koupelny).

Japonský nůž Chef/Gyuto Hisashige 180mm

Kód: NW-ST180
Značka: NANIWA
2 399 Kč 1 983 Kč bez DPH
✅ Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
17.6.2025

Japonský nůž šéfkuchaře NANIWA Chef/Gyuto Hisashige s čepelí z uhlíkové oceli. Skvělý nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování a čištění masa, zeleniny, ovoce a bylinek. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z Plywood se třemi nýty. Délka ostří 180 mm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto Hisashige

Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Dlouhá čepel je ideální pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny.

Čepel nožů je vyrobená z uhlíkové oceli. Díky vyššímu obsahu uhlíku je čepel pevnější, odolnější a snáze se brousí. Po použití je potřeba nůž vždy vysušit dosucha a naolejovat, poté dát na suché místo - tím se minimalizuje riziko koroze. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech.

Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z Plywood s trojím nýtováním. Jsou navržené tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

Parametry nože:

Celková délka: 300 mm
Délka ostří: 180 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Hmotnost: 150 g

#ShowMore#

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: nože GYUTO
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.15 kg
EAN: 8594195889028
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
výroba: Japonsko