Japonský nůž Nakiri 165 mm Tojiro DP Damascus
Kód: PO-2200310Související produkty
Detailní popis produktu
Precizní krájení zeleniny s Nakiri nožem Tojiro DP Damascus
Profesionální nůž Nakiri na krájení a sekání zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože umožňuje nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Nůž Nakiri Tojiro DP Damascus má tvrdé jádro z VG10, vložené mezi 2 vrstvy nerezové oceli.
Parametry nože:
Celková délka: | 285 mm |
Délka ostří: | 165 mm |
Délka rukojeti: | 120 mm |
Hmotnost: | 143 g |
Síla čepele: | 1,5 mm |
Rukojeť západního stylu je vyrobena z ekologicky nezávadného materiálu - pilin lisovaných pod vysokým tlakem s přídavkem pryskyřice. Je ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože NAKIRI |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.143 kg |
EAN: | 4960375013103 |
čepel typ oceli: | damašková |
délka ostří: | 151-200 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Nakiri - na zeleninu |
výroba: | Japonsko |