nůž Santoku 180mm Kanetsune 555- Series

Kód: KNTN-KC-362
1 249 Kč 1 032 Kč bez DPH
✅ Skladem (>5 ks)
Gravírování ?

KC-362 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

japonský nůž šéfkuchaře Kengata/Gyuto 180 mm

Kanetsune 555-series

.

Velmi ostrý japonský nůž Kengata-Gyuto 180 mm Kanetsune 555-series z nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od japonské společnosti Daido Steel Co., Ltd. Hřbet tohoto nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a klasická oválná rukojeť z PLYWOODU Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonská preciznost a nové technologie činí tento nůž z nerezové oceli DSR-1K6 jedinečným a ideálním jak pro domácí, tak profesionální použití !

.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          180 mm
Celková délka:        305 mm
Hmotnost:                110 g

.

Doporučení a údržba:

japonský nůž Kengata-Gyuto 180 mm  Kanetsune 555-series  DSR-1K6 stainless steel. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli DSR-1K6 stainless steel doporučujeme použití

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.







Doplňkové parametry

Kategorie: 555-series
Hmotnost: 0.11 kg
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): oválná - asijský typ
typ nože: Santoku
série: Kanetsune 555- Series

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: