nůž Slice / Sashimi 210 mm Kanetsugu PRO-J Hammer
Kód: 6009Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský plátkovací nůž Slice/Sashimi série PRO-J Hammer
.
Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
.
Délka rukojeti: 130 mm
Délka čepele: 210 mm
Celková délka: 340 mm
Hmotnost: 187 g
Nůž plátkovací 210 mm Kantsugu PRO-J má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli ZA-18, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel ZA-18 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli ZA-18 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli AUS-2.
Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost.
Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající ocel ZA-18 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým Hammered (Tsuchime) vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Black-Pakkawood s ozdobným červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. Materiál Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
Doporučení a údržba:
✅ nůž plátkovací 210 mm Kantsugu PRO-J z japonské oceli ZA-18, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž z oceli ZA-18 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | PRO-J Hammer-eye forged blade |
---|---|
Hmotnost: | 0.187 kg |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
délka ostří: | 201-250 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Sashimi - plátkovací |
série: | Kanetsugu PRO-J Hammer |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.