Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd., Seite 6

Die Website der Marke: Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#

Historie a tradice

Jméno Kanetsune pochází od slavného mečíře Kanetsuneho, který žil v období Muromachi (14.–16. století). Společnost byla založena s cílem pokračovat v dědictví tradičního japonského kovářského umění a přinést jeho výhody moderním uživatelům.

Produkty

Kanetsune Seki nabízí široký sortiment nožů a nástrojů:

  • Kuchyňské nože: Gyuto, Santoku, Nakiri, Usuba, Deba a další, navržené pro specifické kuchařské úkoly.
  • Damascénské nože: Nože s vícevrstvou čepelí z damascénské oceli, která zajišťuje jedinečný vzhled a vynikající řezné vlastnosti.
  • Outdoorové nože: Nože určené pro lov, kempování a další venkovní aktivity.

Řemeslné zpracování a technologie

Společnost kombinuje tradiční řemeslné techniky s moderními technologiemi:

  • Vysoce kvalitní materiály: Používají oceli jako VG10, Aogami (modrá papírová ocel) a Shirogami (bílá papírová ocel) pro dosažení maximální ostrosti a trvanlivosti.
  • Vícevrstvé čepele: Některé nože mají čepele složené z 17 až 33 vrstev, což přispívá k pevnosti a pružnosti nože.
  • Ruční dokončování: Zkušení řemeslníci ručně brousí a leští čepele pro dosažení perfektní ostrosti a estetického vzhledu.

Design a ergonomie

  • Tradiční rukojeti: Vyrobené z kvalitních dřevin jako je magnólie nebo palisandr, často v kombinaci s kroužky z rohoviny.
  • Ergonomický tvar: Rukojeti jsou navrženy pro pohodlný úchop a snadnou manipulaci.

Mezinárodní uznání

Kanetsune Seki exportuje své produkty do celého světa a získala si reputaci pro:

  • Kvalitu: Vysoké standardy v řemeslném zpracování a materiálech.
  • Tradici: Udržování a propagace japonského kovářského dědictví.
  • Inovaci: Neustálé zlepšování technologií a designu pro splnění potřeb moderních kuchařů.

Péče o nože

Pro zachování výkonu a životnosti nožů se doporučuje:

  • Ruční mytí: Po použití nože umyjte ručně a ihned osušte.
  • Pravidelné broušení: Používejte brusné kameny vhodné pro japonské nože.
  • Správné skladování: Uchovávejte nože na bezpečném místě, ideálně v ochranném pouzdře nebo na magnetické liště.

Závazek k dokonalosti

Kanetsune Seki je symbolem spojení tradice a moderního řemesla. Jejich nože jsou ceněny jak profesionálními kuchaři, tak domácími nadšenci pro svou spolehlivost, estetiku a výkon.

Produktsortierung

132 Artikel insgesamt

Liste der Produkte

Japonský nůž Gyuto 210mm Kanetsune AUS-10 PRO Series
€157,28

Japanisches Kochmesser Gyuto aus der Kanetsune AUS-10 PRO Serie mit Klinge aus hochwertigem japanischem rostfreiem Stahl AUS-10 HRC 59-60. Klassischer Sperrholzgriff mit drei...

Art.-Nr.: KNTN-KC-172
Japonský nůž Gyutou 210mm Kanetsune KC-200 Series
€187,91

Japanisches Kochmesser Gyuto aus der Kanetsune KC-200 Serie mit einer Klinge mit einem Kern aus VG-10 HRC 60-62 Stahl, der zwischen 33 Lagen Damaststahl eingebettet ist. Der...

Art.-Nr.: KNTN-KC-202
Japonský nůž Santoku 180mm Kanetsune YS-900 Series
€136,58

Japanisches Santokumesser der Serie Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 mit Kern aus schwedischem Sandvik 19C27 HRC 60-61 Stahl, SUS410 Stahlbeschichtung. Klassischer Griff aus...

Art.-Nr.: KNTN-KC-152
Japonský nůž Santoku 165 mm Kanetsune Forged VG-1 Damascus blade
€231,79

Japanisches Santoku-Kochmesser aus der Kanetsune KC 150-Serie Geschmiedetes VG-1 mit breiter Klinge mit Damastmuster"Zen-Bokashi" mit einem Kern aus rostfreiem Damaststahl VG-1...

Art.-Nr.: KNTN-KC-150
Nůž Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune KC-100 Series
€186,26

Japanisches Kochmesser Gyuto/Chef aus der Kanetsune KC-100 Serie mit VG-10 Stahlkern, 33 Lagen Damaszenerstahl. Klassischer Sperrholzgriff mit drei Nieten. Klingenlänge 210 mm.

Art.-Nr.: KNTN-KC-102
Nůž Mioroshi-Deba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
€206,96

Sehr scharfes japanisches Messer Mioroshi-Deba aus der Kanetsune Honso Kanemasa G-Serie aus Hitachi-Weißstahl #3 HRC 60-61, nur einseitig geschliffen, mit D-förmigem Griff aus...

Art.-Nr.: KNTN-G-67
Nůž Kamagata-Usuba 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
€320,80

Japanisches Kochmesser Kamagata-Usuba aus der Kanetsune Honso Kanemasa G-Serie aus Hitachi-Weißstahl #3 HRC 60-61, einseitig geschliffen, mit D-förmigem Griff aus Magnolienholz...

Art.-Nr.: KNTN-G-25
Nůž Takobiki 360mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
€517,45

Japanisches Kochmesser Takohiki/Octopus Slicer aus der Kanetsune Honso Kanemasa G-Serie aus Hitachi-Weißstahl #3 HRC 60-61, einseitig geschliffen, mit D-förmigem Griff aus...

Art.-Nr.: KNTN-G-14
Nůž Mukimono 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
€281,47

Extrem scharfes japanisches Mukimono-Messer aus der Kanetsune Honso Kanemasa G-Serie aus Hitachi-Weißstahl #3 HRC 60-61, nur einseitig geschliffen, mit D-förmigem Griff aus...

Art.-Nr.: KNTN-G-61
Japonský nůž Unagi-Saki 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
€277,33

Japanisches Kochmesser Unagi-Saki aus der Kanetsune Honso Kanemasa G-Serie aus Hitachi-Weißstahl #3 HRC 60-61, einseitig geschliffen, mit D-förmigem Griff aus Magnolienholz und...

Art.-Nr.: KNTN-G-53
Nůž Kamagata-Usuba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
€211,10

Japanisches Kochmesser Kamagata-Usuba aus der Kanetsune Honso Kanemasa G-Serie aus Hitachi-Weißstahl #3 HRC 60-61, einseitig geschliffen, mit D-förmigem Griff aus Magnolienholz...

Art.-Nr.: KNTN-G-23
Japonský nůž Yanagiba/Sashimi 240mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
€206,96

Das japanische Tranchiermesser Yanagiba/Sashimi aus der Serie Kanetsune Honso Kanemasa G-Series aus Hitachi White Steel #3 Stahl HRC 60-61, nur einseitig geschliffen, und mit...

Art.-Nr.: KNTN-G-03

Steuerelemente der Liste

132 Artikel insgesamt