Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Kolébkový řeznický nůž na cibuli a zeleninu ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Ergonomická rukojeť je vyrobena z polypropylenu (PPC) s povrchem z TPE. Délka...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Petty. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Červený japonský nůž na vyřezávání Kanetsune Kiridashi z nerezové oceli 420J a rukojetí z plastu. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 40 mm.
Tradiční a praktická ochrana pro váš kuchyňský nůž. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Skvělé řešení pro každého, kdo si potrpí...
Japonský stahovací nůž Kawa-Hagi ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli Blue Steel #2 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze dřeva...
Elegantní a praktická ochrana pro váš kuchyňský nůž, to je přírodní dřevěná Saya od Kanetsune. Je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Skvělé řešení pro každého, kdo si...
Japonský vykosťovací nůž Honesuki-Kaku ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Gyuto. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Univerzální kuchyňský nůž Petty ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je...
Japonský kuchyňský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Yanagiba. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Japonský nůž šéfkuchaře Deba ze série KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev. Rukojeť ve tvaru písmene "D" je vyrobena z červeného...
Japonský kuchyňský nůž na zeleninu Nakiri ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z oceli Blue Steel HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí...
Japonský univerzální kuchařský nůž Petty ze série Kanetsune KC-120 Aogami s jádrem z oceli Blue steel krytým z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Ideální k loupání, tvarování...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-120 Aogami s jádrem z oceli Blue steel krytým z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Ideální pro krájení, plátkování,...
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri KIYA Japan, od kováře Tosiki Nanbu s ostrým jádrem z japonské oceli Aogami a oválnou rukojetí ze dřeva magnolie. Skvělý a spolehlivý...
Japonský kuchařský nůž Chef/Bunka ze série Hokiyama Tosa-Ichi s extra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Skvělý nůž pro...
Okrajovací nůž Utility ze série Dellinger Octagonal Desert Iron Wood s čepelí tvořenou 110 vrstvami dvou nerezových ocelí 10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV, HRC 60 +/-. Rukojeť ve tvaru...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime s čepelí s jádrem z japonské molybden-vanadiové oceli AUS8 o tvrdosti 60 HRC, vloženým mezi 2 vrstvy...
Japonský ostrý nůž Yanagiba ze série Kanetsune KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2 core, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev damaškové oceli. Rukojeť ve tvaru písmene...
Japonský nůž šéfkuchaře Hon-Deba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze dřeva...
Japonský kuchařský nůž Takobiki ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze dřeva...