Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Univerzální nůž šéfkuchaře Santoku ze série Dellinger Longevity Damascus Edition s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 a rukojetí z přírodního dřeva platanu...
Všestranný kuchyňský nůž Santoku ze série Dellinger Blue Stone VG-10 Damascus s čepelí z japonské damaškové oceli VG10 a rukojetí ze stabilizovaného howlitu. Tento nůž je...
Nůž šéfkuchaře Santoku ze série Dellinger Pink Stone Tsuchime Damascus s čepelí z japonské damaškové oceli VG10 a rukojetí ze stabilizovaného howlitu je určen pro krájení,...
Kuchařský nůž Blue Santoku ze série Dellinger Resin Future z japonské damaškové oceli VG10 a s rukojetí z barvené pryskyřice s ozdobným nýtem. Skvělý nůž pro krájení,...
Japonský nůž Santoku ze série Suncraft SENZO Professional SG2 s jádrem z vysoce kvalitní oceli SG2 3-layers, s rukojetí z Pakka-wood s mozaikovým pinem. Nůž je ideální pro...
Kuchyňský nůž Santoku ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad. Oktagonová...
Japonský kuchařský nůž Kengata Santoku od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 160 mm.
Japonský kuchyňský nůž WA-Santoku s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť ze dřeva Wengewood, bolster z bůvolího rohu....
Japonský kuchařský nůž WA-Santoku s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 170 mm. 33 vrstev damasteel a jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62.
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z oceli Blue Steel HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime...
Japonský kuchařský nůž Kengata/Gyuto ze série Kanetsune 555-series s čepelí z nerezové oceli DSR-1K6, HRC 58-59. Klasická oválná rukojeť je vyrobena z Plywood. Délka ostří 180 mm.
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC-200 series s čepelí s jádrem z oceli VG-10 HRC 60-62, vloženým mezi 33 vrstev damaškové oceli. Rukojeť je vyrobena z...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli Takefu Shiro 2. Ideální pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Klasická...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku/Chef ze série Sekiryu VG10 Damascus s jádrem z oceli VG10, které je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí. Santoku je dokonalým...
Japonský kuchařský nůž Santoku/Chef ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a rukojetí z materiálu...
Nůž šéfkuchaře Bunka ze série Dellinger 49 layers ZDP189 s damaškovou čepelí a jádrem z oceli ZDP189. Ideální pro precizní řezy, sekání a krájení široké škály surovin – od masa,...
Univerzální nůž Santoku ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompozitu. Tradiční nůž pro krájení,...
Univerzální nůž Santoku ze série PIRGE Classic s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 58 HRC. Západní rukojeť z odolného plastu POM (polyoxymethylen). Tradiční...
Sada nožů Pirge TITAN® v japonském stylu nejen pro výrobu sushi. V setu najdete nůž Santoku, nůž Nakiri, nůž Honesuki (vykosťovací), nůž Yanagiba (sashimi), ocílku - to vše...
Univerzální nůž šéfkuchaře Santoku ze série PIRGE X KROP s čepelí ze švédské damaškové nerezové oceli DAMAX™. Tvrdost jádra 60 HRC. Oválná rukojeť z Beech-Wood (bukové...