Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Řeznický porcovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso, skvělý pro běžné krájení. Ergonomická červená rukojeť je vyrobena z polypropylenu...
Praktická taška na nože PIRGE GASTRO pojme až 3 nože. Chrání nástroje před poškozením i okolí před poraněním. Odolný materiál, nízká hmotnost a profesionální vzhled z ní dělají...
Praktická taška na nože PIRGE GASTRO s místem až pro 6 nožů. Chrání nástroje před poškozením a okolí před poraněním. Odolný materiál, nízká hmotnost a profesionální vzhled z ní...
Praktická nástěnná magnetická lišta Pirge GASTRO na nože pro organizovanou a uklizenou kuchyni. Lišta je vybavena výkonnými magnety pro bezpečné uchycení. Umožňuje přehledné...
Porcovací řeznický nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso, vhodný pro běžné krájení. Ergonomická červená rukojeť je vyrobena z polypropylenu...
Pečivový nůž Bread ze série Pirge GASTRO z německé nerezové oceli 1.4116. Nůž je ideální ke krájení čerstvého chleba s křupavou kůrkou, suchého pečiva či bábovky. Ergonomická...
Řeznický porcovací nůž ze série Pirge PRO 2002 Butcher z francouzské nerezové oceli T5MoV. Ergonomická rukojeť je vyrobena ze vstřikovaného polypropylenu (PPC). Nůž na maso,...
Porcovací řeznický nůž ze série Pirge PRO 2002 Butcher z francouzské nerezové oceli T5MoV. Ergonomická rukojeť je vyrobena ze vstřikovaného polypropylenu (PPC) v červené barvě....
Řeznický kolébkový nůž PIRGE ECCO z německé nerezové oceli 1.4116 a rukojetí z polypropylenu (PPC). Ideální nůž pro kolébkové krájení masa, cibule, bylinek, zeleniny nebo...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Santoku. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Yanagiba. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Zelený japonský nůž na vyřezávání Kanetsune Kiridashi z nerezové oceli 420J a rukojetí z plastu. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 40 mm.
Praktická ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Yanagiba. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Praktická tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Santoku. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Kuchařský japonský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z oceli Blue Steel HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z oceli Blue Steel HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki series. Čepel nože je složena ze 101 vrstev damaškové oceli s jádrem z vysokořezné práškové oceli o...
Japonský kuchařský nůž Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime...