nůž vykošťovací Boning 139 mm série Dellinger German Black Samurai vykošťování masa oddělování kůže, chrupavek a šlach snadné pronikání a řezání kolem kostí...
nůž vykošťovací Honesuki Boning 150 mm série Buffalo Olive Octagon vykošťování masa oddělování kůže, chrupavek a šlach snadné pronikání a řezání kolem kostí...
nůž vykosťovací Boning 150 mm série Samurai vykosťování masa oddělování kůže, chrupavek a šlach kuchařský nůž v japonském stylu & damascénská ocel VG10...
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM , tvrdost HRC 58 &...
nůž vykošťovací Boning Flexi 170 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a filetování ryb & západní rukojeť z materiálu Pakawood se...