Set damaškového nože a vidličky Dellinger Retter BBQ Damascus, kožené pouzdro
Kód: PMX106Detailní popis produktu
Damaškový příbor v koženém pouzdře Dellinger Retter
Velmi ostří společníci na cesty z damaškové uhlíkové oceli s koženým pouzdrem. Tato nevšední a jedinečná sada příborů vám bude dělat společníka nejen při BBQ a grilování, přípravě pečeného masa, žeber a hamburgerů. Hodí se na cesty a připnutá za opasek bude stále s Vámi. Tyto příbory usnadní jak přípravu, tak i následnou konzumaci. Skvělá volba pro každého milovníka grilování a výletů do přírody.
Parametry:
| Délka vidličky a nože: | 180 mm |
| Délka rukojeti: | 90 mm |
| Hmotnost včetně pouzdra: | 250 g |
Rukojeti této příborové sady Dellinger Retter je ručně tvarována z kusu afrického tvrdého dřeva Wenge, které je olejováno Tungovým olejem a voskováno včelím voskem. Rukojeť je ozdobena středovým okrasným nýtem, který je skrz.
#ShowMore#
|
Potřebujete poradit s výběrem? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
|
Upozornění Každý kus je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš příbor nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Set, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Příbor nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti příbor ručně omyjte a ihned osušte.