Japonská PROFI mandolína na zeleninu - CHIBA Slicekun
Kód: CHIBA-03Související produkty
Detailní popis produktu
Profesionální mandolína na zeleninu Slicekun CHIBA
Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi CHIBA Slicekun. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Jednoduchým pootočením kolečka získáté sílu krájených potravin až do 3 mm.
#ShowMore#
Parametry:
| Šířka pracovní plochy: | až 120 mm |
| Délka pracovní plochy: | 330 mm |
| Celkové rozměry: | 350x145x28 mm |
| Hmotnost: | 450 g |
|
|
|
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
| Kategorie: | struhadla a mandolíny |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.45 kg |
| EAN: | 4963451481001 |
| výroba: | Japonsko |
| Položka byla vyprodána… | |
Společnost CHIBA KOGYOSHO CO., LTD., založená v roce 1964 v japonském městě Funabaši v prefektuře Čiba, se specializuje na výrobu profesionálních kuchyňských nástrojů a zařízení. Jejich sortiment zahrnuje průmyslové kráječe, strouhače a další kuchyňské pomůcky, které jsou navrženy tak, aby napodobovaly preciznost ručního krájení a splňovaly vysoké standardy profesionálních kuchařů. Mezi jejich významné produkty patří například "Tsumataro", zařízení pro krájení zeleniny, které umožňuje techniky jako katsuramuki (tenké plátky) a amikiri (síťové krájení).
Dalším inovativním výrobkem je "Peel S", stroj určený pro techniku katsuramuki, který díky speciálnímu mechanismu posunu čepele zajišťuje lesklý a hladký povrch řezu, srovnatelný s výsledky dosaženými ostrým nožem.

vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli