nůž WA Sujihiki/Slicer 240mm, Sakai Takayuki VG-10 Kurokage
Kód: 07497Související produkty
Detailní popis produktu
japonský nůž šéfkuchaře WA-Sujihiki/Slicer 240 mm
Sakai Takayuki VG-10 Kurokage
.
Nerezová ocel s kladívkovým vzorem Tsuchime s jádrem z oceli VG10. Nože Sakai Takayuki s nepřilnavým povrchem "KUROKAGE" jsou potaženy fluorovou pryskyřicí. Tato vynikající technologie zabraňuje přilnutí krájených surovin na čepel a zároveň je dosaženo extrémní hladkosti povrchu nože. KUROKAGE je překvapivě vývojově pokročilejší technologie, než provedení třeba na známých nožích MAC Non-Stick Coating. Je to proto, protože kladívkovaná, konkávně vypouklá textura na čepeli podporuje nepřilnavou funkci a protože jádro čepele je z prvotřídní nerezové oceli VG10 s tvrdostí 60-61 HRC, která zajišťuje vynikající udržení ostří lépe, než běžná chrommolybdenová nerezová ocel nožů MAC. Bolster je vyroben z rohu vodního bůvola.
.
Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a osmiboká rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Sujihiki z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.
.
Upozornění: Tento nůž je ruční práce - barvy, délky a profily ostří se mohou mírně lišit.
.
Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 240 mm
Celková délka: 365 mm
Hmotnost: 140 g
..
Doporučení a údržba:
✅ Japonský nůž Sujihiki/Slicer 240 mm z oceli damasteel a VG10. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
.
Dellinger záruka: Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha profesionálními kuchaři. Každý nůž je zabalen v luxusním krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S nožem od Dellinger potěšíte jak domácí tak i profesionální kuchaře. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kurokage VG-10 |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.14 kg |
čepel typ oceli: | monokompozitní |
délka ostří: | 201-250 mm |
typ rukojeti (střenky): | oktagonal - osmihranná |
typ nože: | Slice/Sujihiki |
série: | Sakai Takayuki VG-10 Kurokage |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.