Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Řeznický nůž Chef ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso, ideální pro běžné krájení. Ergonomická červená rukojeť je vyrobena z polypropylenu (PPC) s...
Dlouhý nůž na döner kebab ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž vhodný pro krájení kebabu a Pražské šunky. Žlutá ergonomická rukojeť je vyrobena z...
Řeznický nůž na döner kebab ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž vhodný pro krájení kebabu a Pražské šunky. Červená ergonomická rukojeť je vyrobena z...
Porcovací řeznický nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso, vhodný pro zpracování masa, vykosťování a porcování. Ergonomická modrá rukojeť je...
Řeznický porcovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na běžné krájení a porcování masa. Ergonomická červená rukojeť je vyrobena z polypropylenu...
Porcovací řeznický nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso, určený pro běžné krájení. Ergonomická modrá rukojeť je vyrobena z polypropylenu (PPC)...
Kolébkový řeznický nůž na cibuli a zeleninu ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Ergonomická rukojeť je vyrobena z polypropylenu (PPC) s povrchem z TPE. Délka...
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri KIYA Japan, od kováře Tosiki Nanbu s ostrým jádrem z japonské oceli Aogami a oválnou rukojetí ze dřeva magnolie. Skvělý a spolehlivý...
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune 555-series s čepelí z nerezové oceli DSR-1K6, HRC 58-59. Klasická oválná rukojeť je vyrobena z Plywood....
Japonský nůž šéfkuchaře Usubagata/Nakiri ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli Takefu Shiro 2. Perfektní pro krájení všech druhů zeleniny. Klasická...
Japonský kuchařský nůž Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...
Japonský nůž Nakiri ze série Hokiyama Tosa-Ichi White Octagonal s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a octagonovou rukojetí z magnoliového dřeva. Nůž na zeleninu,...
Japonský nůž Nakiri ze série Hokiyama Tosa-Ichi Dark Octagonal s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Nůž na...
Japonský kuchyňský nůž mini-Nakiri ze série Suncraft Senzo Classic Damascus s ultra ostrým řezným jádrem z japonské oceli VG10, vloženým z každé strany mezi 16 vrstev měkké...
Japonský nůž na zeleninu Nakiri z japonské série Suncraft Senzo Classic Damascus s ultra ostrým řezným jádrem z japonské oceli VG10, vloženým z každé strany mezi 16 vrstev měkké...
Japonský nůž na zeleninu Nakiri ze série Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime s extra ostrým jádrem z oceli AUS8, vloženým mezi 3 vrstvy damaškové oceli. Délka ostří 165 mm.