Informace o prosincové a adventní otevírací době prodejen zVostra najdete v záložce Prodejny.

Kuchyňské nože

Kuchyňské nože Dellinger spojují tradiční japonské řemeslo s moderními technologiemi a vysoce kvalitními materiály. Každý nůž je výsledkem precizní ruční práce, která zaručuje dokonalé vyvážení, mimořádnou ostrost a dlouhou životnost. V naší nabídce najdete širokou škálu modelů pro každý kulinářský styl i účel – od šéfkuchařských nožů Gyuto a nožů Santoku až po nože Nakiri určené pro precizní krájení zeleniny.

Pro všestranné použití jsou ideální univerzální nože, které vynikají lehkostí a přesností řezu. Nabízíme také vykosťovací nože pro zpracování masa, filetovací nože na ryby i speciální nože na pečivo a chléb. Každý nůž Dellinger je navržen tak, aby poskytl maximální kontrolu při krájení, sekání i plátkování – s pocitem lehkosti, přesnosti a elegance v každém pohybu.

Nože Dellinger jsou určené pro všechny, kdo si potrpí na kvalitu – od profesionálních šéfkuchařů až po nadšené domácí kuchaře. Díky perfektnímu ostří, ergonomickému tvaru rukojeti a vyvážené konstrukci promění vaše každodenní vaření v skutečný kulinářský zážitek. Vyberte si kuchyňský nůž Dellinger podle svého stylu vaření a objevte, proč si značka Dellinger získala oblibu po celém světě.

Nejprodávanější

 
859 Kč
 
579 Kč
 
1 149 Kč

Řazení produktů

27 položek celkem

Výpis produktů

Japonský nůž Nakiri 170 mm Sekiryu Japan 1
499 Kč

Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sekiryu Japan z kvalitní nerezové oceli 420 J2, HRC 53+/-. Nůž je ideální na krájení a sekání zeleniny. Ergonomicky tvarovaná rukojeť ve tvaru...

Kód: PO-2500200
Nůž nejen na zeleninu Nakiri 153 mm, Dellinger German Black Samurai 1
Novinka
969 Kč

Kuchařský nůž nejen na zeleninu Nakiri ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a...

Kód: K-H268BROWN
Japonský nůž Nakiri 165mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series
1 399 Kč

Kuchařský japonský nůž Nakiri ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná rukojeť z...

Kód: KNTN-KC-953
nuz na zeleninu nakiri 165 mm dellinger samurai
2 499 Kč

Ostrý nůž Nakiri ze série Dellinger Samurai z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou odolností. Pro...

Kód: K-HP4
Nůž Nakiri 170 mm - KIYA Suminagashi Damascus 11 layers
4 599 Kč

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri ze série KIYA Suminagashi Black 11-layers s ostrým jádrem z japonské oceli Takefu V special grade a oktagonovou rukojetí ze santalového...

Kód: 3-131
Japonský nůž Nakiri 165 mm Suncraft SENZO PROFESSIONAL SG2 Powder Steel
5 604 Kč

Kuchyňský japonský nůž Nakiri ze série Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers s čepelí s jádrem z japonské oceli SG2. Západní rukojeť je vyrobena z Pakka-wood. Nůž je ideální...

Kód: MP-06
Kuchařský nůž na zeleninu Nakiri 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10
1 999 Kč

Kuchyňský nůž na zeleninu Nakiri ze série Dellinger Okami 3 layers AUS10 s jádrem z japonské oceli AUS-10 a kulatou rukojetí z materiálu G10 s ozdobným nýtem. Nůž na zeleninu,...

Kód: K-HAUS7NA
Japonský nůž Nakiri Suncraft SENZO CLAD 180 mm
3 126 Kč

Japonský nůž na zeleninu Nakiri ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Ideální pro krájení zeleniny na drobné...

Kód: AS-09
Nůž na zeleninu Nakiri 170 mm SOK Olive Sunshine Damascus 1
2 149 Kč

Nůž na zeleninu Nakiri ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou...

Kód: K-HOK7C
Nůž Nakiri 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
4 899 Kč

Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 160 mm.

Kód: 07393
Japonský nůž Nakiri 165mm Migaki Kanetsune VARIOUS Series
2 053 Kč

Kuchařský japonský nůž na zeleninu Nakiri ze série Kanetsune VARIOUS z oceli Blue Steel #2 w/iron, HRC 61-62. Rukojeť je vyrobena ze dřeva magnólie, bolster z plastu. Délka...

Kód: KNTN-KC-435
Kuchařský damaškový nůž na zeleninu Nakiri 180 mm 49 layers z oceli ZDP189
Novinka
8 469 Kč

Kuchařský nůž nejen na zeleninu Nakiri ze série Dellinger 49 layers ZDP189 s damaškovou čepelí a jádrem z oceli ZDP189. Ideální pro krájení a plátkování masa, ovoce,...

Kód: XZ-X09-XC
sada nožů Pirge Titan v rolovací tašce 35078 9
Novinka
3 999 Kč

Sada nožů Pirge TITAN® v japonském stylu nejen pro výrobu sushi. V setu najdete nůž Santoku, nůž Nakiri, nůž Honesuki (vykosťovací), nůž Yanagiba (sashimi), ocílku - to vše...

Kód: PIR-35078
Japonský nůž Nakiri 165 mm Tojiro DP Damascus
1 819 Kč

Japonský nůž na zeleninu Nakiri Tojiro DP Damascus s jádrem z oceli VG10. Profesionální nůž vhodný pro krájení a sekání zeleniny a bylinek. Ergonomická západní rukojeť je...

Kód: PO-2200310
Japonský nůž Nakiri 165 mm Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave
4 899 Kč

Japonský nůž na zeleninu Nakiri ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad....

Kód: 151911
Nůž WA-Nakiri 160mm, Sakai Takayuki VG-10 Zelkova Oktagon
4 999 Kč

Japonský nůž šéfkuchaře WA-Nakiri od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 170 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z...

Kód: 07473
Japonský nůž Nakiri 165 mm Kanetsune YH-3000 Series
3 399 Kč

Japonský kuchyňský nůž na zeleninu Nakiri ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z oceli Blue Steel HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí...

Kód: KNTN-KC-923
Kuchyňský nůž Nakiri 120 mm - KIYA, Tosiki Nanbu
2 499 Kč

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri KIYA Japan, od kováře Tosiki Nanbu s ostrým jádrem z japonské oceli Aogami a oválnou rukojetí ze dřeva magnolie. Skvělý a spolehlivý...

Kód: 3-171
Japonský nůž Santoku 165mm Hamatogi Kanetsune VARIOUS Series
2 299 Kč

Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune VARIOUS z oceli Blue Steel #2 w/iron, HRC 61-62. Rukojeť je vyrobena ze dřeva magnólie, bolster z plastu. Délka ostří 165 mm.

Kód: KNTN-KC-441
Japonský nůž Nakiri/Usubagata 165mm Kanetsune 555- Series
1 444 Kč

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune 555-series s čepelí z nerezové oceli DSR-1K6, HRC 58-59. Klasická oválná rukojeť je vyrobena z Plywood....

Kód: KNTN-KC-361
Japonský nůž Nakiri 165mm Black Kanetsune VARIOUS Series
1 999 Kč

Japonský nůž šéfkuchaře Nakiri ze série Kanetsune VARIOUS z oceli Blue Steel #2 w/iron, HRC 61-62. Rukojeť je vyrobena ze dřeva magnólie, bolster z plastu. Délka ostří 165 mm.

Kód: KNTN-KC-434
Japonský nůž Usubagata/Nakiri 165mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series
2 499 Kč

Japonský nůž šéfkuchaře Usubagata/Nakiri ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli Takefu Shiro 2. Perfektní pro krájení všech druhů zeleniny. Klasická...

Kód: KNTN-KC-149
Nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
3 699 Kč

Japonský nůž Nakiri ze série Hokiyama Tosa-Ichi White Octagonal s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a octagonovou rukojetí z magnoliového dřeva. Nůž na zeleninu,...

Kód: 151510/JS
Nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
4 499 Kč

Japonský nůž Nakiri ze série Hokiyama Tosa-Ichi Dark Octagonal s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Nůž na...

Kód: 151510/JT

Ovládací prvky výpisu

27 položek celkem

FAQ – Často kladené otázky o kuchyňských nožích Dellinger

Otázka: Proč si vybrat kuchyňské nože Dellinger?
Odpověď: Nože Dellinger kombinují tradiční japonské řemeslné zpracování s moderní technologií a vysoce kvalitními materiály. Nabízejí mimořádně ostré ostří, dlouhou životnost, odolnost proti korozi a dokonalé vyvážení pro profesionální i domácí použití.

Otázka: Jaký je rozdíl mezi noži Gyuto, Santoku a Nakiri?
Odpověď: Gyuto je univerzální šéfkuchařský nůž vhodný pro maso i zeleninu. Santoku zvládá krájení, sekání i drcení potravin a Nakiri se používá na přesné krájení zeleniny díky rovné čepeli, která zaručuje dokonalou přesnost.

Otázka: Z jakých materiálů jsou nože Dellinger vyrobeny?
Odpověď: Využívají prémiové japonské oceli VG10 a AUS-10 s vysokou tvrdostí a dlouhou výdrží ostří. Rukojeti jsou vyráběny z exotických dřev, stabilizovaných materiálů či vzácných přírodních fosilií.

Otázka: Jsou nože Dellinger vhodné i pro leváky?
Odpověď: Ano, většina modelů je konstruována symetricky, takže je pohodlná pro praváky i leváky. U specializovaných nožů je vždy uvedeno, pro kterou ruku je čepel určena.

Otázka: Jak správně pečovat o kuchyňské nože Dellinger?
Odpověď: Nože nikdy nemyjte v myčce. Po použití je omyjte ručně vlažnou vodou, ihned osušte a uložte na bezpečné místo. Pro udržení dokonalého ostří používejte vodní nebo diamantové brusné kameny.

Otázka: Jaký kuchyňský nůž Dellinger si mám vybrat?
Odpověď: Pro univerzální použití je ideální šéfkuchařský nůž Gyuto. Na zeleninu zvolte Nakiri nebo Santoku, pro filetování ryb filetovací nůž a na maso vykosťovací nůž. Každý model je navržen pro konkrétní typ práce v kuchyni.