Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je...
Japonský kuchyňský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Yanagiba. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Japonský nůž šéfkuchaře Deba ze série KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev. Rukojeť ve tvaru písmene "D" je vyrobena z červeného...
Japonský kuchyňský nůž na zeleninu Nakiri ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z oceli Blue Steel HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí...
Japonský univerzální kuchařský nůž Petty ze série Kanetsune KC-120 Aogami s jádrem z oceli Blue steel krytým z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Ideální k loupání, tvarování...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-120 Aogami s jádrem z oceli Blue steel krytým z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Ideální pro krájení, plátkování,...
Japonský kuchařský nůž Ko-Deba ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná rukojeť...
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri KIYA Japan, od kováře Tosiki Nanbu s ostrým jádrem z japonské oceli Aogami a oválnou rukojetí ze dřeva magnolie. Skvělý a spolehlivý...
Okrajovací nůž Utility ze série Dellinger Octagonal Desert Iron Wood s čepelí tvořenou 110 vrstvami dvou nerezových ocelí 10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV, HRC 60 +/-. Rukojeť ve tvaru...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime s čepelí s jádrem z japonské molybden-vanadiové oceli AUS8 o tvrdosti 60 HRC, vloženým mezi 2 vrstvy...
Japonský ostrý nůž Yanagiba ze série Kanetsune KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2 core, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev damaškové oceli. Rukojeť ve tvaru písmene...
Japonský kuchařský nůž Sushikiri ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru písmene D...
Japonský cukrářský nůž na prokrajování korpusů od Kanetsune z nerezové oceli AUS-8 stainless steel, s rukojetí z materiálu Plywood. Délka ostří 450 mm.
Japonský kuchyňský nůž Petty ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Minamo-Kaze series. Čepel nože je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Damascus Minamo-Kaze series. Čepel nože je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune Damascus Minamo-Kaze series. Čepel nože je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o...