Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto/Chef s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský nůž šéfkuchaře WA-Kengata Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť ze dřeva Wengewood, bolster z bůvolího...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki series. Čepel nože je složena ze 101 vrstev damaškové oceli s jádrem z vysokořezné práškové oceli o...
Ostrý nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto Dellinger Inazuma s jádrem z oceli VG10, které je vloženo mezi 66 vrstev damaškových ocelí. Tento nůž je ideální pro krájení, plátkování a...
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Chef s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli a se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 210 mm.
Japonský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime s extra ostrým jádrem z oceli AUS8, vloženým mezi 3 vrstvy damaškové oceli. Délka ostří 210 mm.
Japonský kuchyňský nůž Gyuto/Kiritsuke ze série Hokiyama Tosa-Ichi Tsuchime Bright s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a západní ergonomickou rukojetí z...
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef ze série PIRGE Classic s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 58 HRC. Západní rukojeť z odolného plastu POM (polyoxymethylen)....
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef ze série PIRGE Classic s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 58 HRC. Západní rukojeť z odolného plastu POM (polyoxymethylen)....
Sada nožů pro každou kuchyň ze série PIRGE X KROP s čepelí z rakouské nerezové oceli Böhler N690. Tvrdost jádra 60 HRC. Oválná rukojeť z fosilie 1500 let starého dubu. Kombinace...
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série PIRGE X KROP s čepelí z rakouské nerezové oceli Böhler N690. Tvrdost jádra 60 HRC. Oválná rukojeť z fosilie 1500 let starého dubu....
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série PIRGE X KROP s čepelí z rakouské nerezové oceli Böhler N690. Tvrdost jádra 60 HRC. Oválná rukojeť z fosilie 1500 let starého dubu....
Japonský nůž šéfkuchaře NANIWA Chef/Gyuto Hisashige s čepelí z uhlíkové oceli. Skvělý nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování a čištění masa, zeleniny, ovoce a bylinek....
Japonský nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Western Style Bohler Stainless Steel N680. Nůž je ideální pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení masa, ovoce, zeleniny...
Japonský univerzální kuchařský nůž Masahiro MV-H Chef. Drážky na čepeli zabraňují přilepení potravin při krájení. 180 mm dlouhá čepel je vyrobena z vysoce uhlíkové nerezové...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série SHIUN VG-2 je skvělým nože na maso a zeleninu. S jádrem z japonské oceli VG-2 a oktagonovou rukojetí z japonského dubu. Délka ostří...
Ostrý kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad....
Japonský kuchařský nůž Chef od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka čepele...
Japonský kuchyňský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...