Kovaný srbský nůž 165 mm Dellinger D2 Kokki BBQ
Kód: PMX130Detailní popis produktu
Nůž Skogskock Dellinger D2 Kokki s pouzdrem
Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Srbský nůž Kokki je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti HRC 60-62. Jeho ostří jen tak něco nepoškodí. Srbský nůž Dellinger KOKKI má 4 mm silné houževnaté ostří, které vám bude sloužit po mnoho let. Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z olivového dřeva a je ozdobena a zpevněna 2 okrasnými nýty.
Parametry nože:
Celková délka: | 310 mm |
Délka ostří: | 165 mm |
Síla čepele: | 4,0 mm |
Materiál rukojeti: | olivové dřevo |
Hmotnost: | 500 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit s výběrem? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.