Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Japonský kuchařský filetovací nůž Yanagiba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze...
Japonská kuchařská pinzeta na rybí kosti s kratšími čelistmi od Kanetsune Seki z nerezové oceli, pro pohodlné a přesné uchopení rybích kostí. Délka 120 mm.
Plátkovací nůž Sujihiki/Slicer ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad....
Ostrý kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad....
Japonský kuchařský plátkovací nůž Slice/Sujihiki s čepelí z nerezové molybdenové oceli a klasickou západní rukojetí z pryskyřice se třemi nýty. Délka čepele 240 mm.
Plátkovací nůž Slice ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou...
Okrajovací kuchyňský nůž ze série Pirge PURELINE z německé nerezové oceli 1.4116. Nůž je vhodný k okrajování zeleniny a ovoce nebo špikování masa. Ergonomická rukojeť v...
Kuchyňský okrajovací nůž ze série Pirge PURELINE z německé nerezové oceli 1.4116. Nůž je vhodný k okrajování zeleniny a ovoce nebo špikování masa. Ergonomická červená rukojeť je...
Okrajovací kuchyňský nůž ze série Pirge PURELINE z německé nerezové oceli 1.4116. Nůž je vhodný k okrajování zeleniny a ovoce nebo špikování masa. Ergonomická červená rukojeť je...
Okrajovací kuchyňský nůž ze série Pirge PURELINE z německé nerezové oceli 1.4116. Nůž je vhodný k okrajování ovoce a zeleniny a špikování masa. Ergonomická růžová rukojeť je...
Kuchyňský okrajovací nůž ze série Pirge PURELINE z německé nerezové oceli 1.4116. Nůž je vhodný k okrajování ovoce a zeleniny nebo špikování masa. Ergonomická oranžová rukojeť...
Nůž cukrářský na zdobení PIRGE CREME z německé nerezové oceli 1.4301 a rukojetí z polypropylenu (PPC). Vhodný ke zdobení dortů a rozkrojení korpusu. Vlnité a pilkové ostří....
Špachtle PIRGE CREME z německé nerezové oceli 1.4301 a rukojetí z polypropylenu (PPC). Skvělá pro přenášení dortů, dezertů a zákusků. Délka 170 mm, šířka 50 mm.
Praktická cukrářská stěrka PIRGE CREME z německé nerezové oceli 1.4301 a rukojetí z polypropylenu (PPC). Ideální k roztírání polev, tvoření ozdobných hoblinek a rýh. Délka...
Japonský kuchařský nůž Kengata, Bunka Chef 190 mm s délkou čepele 190 mm a rukojetí z mahagonu. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-62.
Japonský kuchařský nůž Kengata Slicer od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 270 mm.
Japonský kuchařský nůž Slice/Sujihiki od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž Chef od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Sujihiki/Slicer s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Santoku s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka čepele...