Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki series. Čepel nože je složena ze 101 vrstev damaškové oceli s jádrem z vysokořezné práškové oceli o...
Japonský kuchařský nůž Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime...
Japonský nůž šéfkuchaře Hon-Deba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze dřeva...
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune 555-series s čepelí z nerezové oceli DSR-1K6, HRC 58-59. Klasická oválná rukojeť je vyrobena z Plywood....
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC-200 series s čepelí s jádrem z oceli VG-10 HRC 60-62, vloženým mezi 33 vrstev damaškové oceli. Rukojeť je vyrobena z...
Japonský vykosťovací nůž na drůbež Honesuki-Kaku ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z...
Japonský plátkovací nůž Sujihiki ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi...
Japonský profesionální řeznický nůž Honesuki-Maru ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli Takefu Shiro 2. Ideální pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Klasická...
Japonský nůž šéfkuchaře Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...
Japonský kuchařský nůž na maso a zeleninu Kiritsuke/Chef ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a...
Prémiový japonský nůž na chléb ze série Suncraft Senzo. Tři druhy zubů pro perfektní krájení čerstvého i tvrdého pečiva, dortu, ovoce a zeleniny. Vítěz soutěže Bread Knife of...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsugu ZUIUN Petty 150 mm. Přírodní dřevěná Saya je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsugu ZUIUN Sujihiki 240 mm. Přírodní dřevěná Saya je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Japonský plátkovací nůž Slice/Sashimi ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a rukojetí z materiálu...
Japonský okrajovací nůž Paring ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a rukojetí z materiálu...
Univerzální nůž Utility 120 mm ze série Miyabi Isshin, se kterým nakrájíte ovoce a zeleninu bez rozmačkání a deformace. Zvládne také vykosťování, špikování, kuchání ryb a...
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Sujihiki s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli, se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Chef s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli a se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 210 mm.
Japonský nůž Petty ze série Hokiyama Tosa-Ichi Dark Octagonal s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Nůž je skvělý pro...