Srbský nůž 175 mm Dellinger Gleipnir BBQ
Kód: PMX122Související produkty
Detailní popis produktu
Robustní nůž Dellinger D2 Gleipnir s pouzdrem
S tímto fantastickým nožem pro outdoor kuchyň zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykosťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Tento nůž je kovaný a zpracovaný z nástrojové oceli D2. Dosahuje tvrdosti HRC 60-62. Jeho ostří jen tak něco nepoškodí. Nůž Dellinger Gleipnir má 4 mm silné a houževnaté ostří, které vám bude sloužit po mnoho let. Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu afrického tvrdého dřeva Wenge, které je olejováno Tungovým olejem. Rukojeť je ozdobena a zpevněna 3 okrasnými nýty, které jsou skrz rukojeť.
Parametry nože:
Celková délka: | 325 mm |
Délka ostří: | 175 mm |
Síla čepele: | 4,0 mm |
Materiál rukojeti: | Wenge |
Hmotnost: | 720 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit s výběrem? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.