Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Kuchařský a řeznický sekáček ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompoitu. Sekáček je určen k...
Řeznický a plátkovací univerzální porcovací nůž ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompozitu. Nůž...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Santoku ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Tradiční nůž pro krájení,...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Sandvik Northern Sun ze švédské oceli 14C28N se zelenou rukojetí z rýže a barevné pryskyřice. Ostrý nůž určený na vykosťování masa a...
Kuchařský a řeznický sekáček ze série Pirge SUPERIOR z německé nerezové oceli 1.4116. Sekáček je určen k porcování masa, kostí, šlach a tvrdých tkání. Ergonomická černá rukojeť...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Gyuto ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Nůž je ideální pro...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Carbon Fragment s čepelí z damaškové oceli a rukojetí z karbonu. Vhodný pro vykosťování, porcování a stahování. Délka ostří 155 mm.
Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto od japonské firmy Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost cca 60 HRC. Rukojeť z mahagonu, délka ostří 180 mm.
Řeznický plátkovací nůž ze série Pirge BUTCHER'S z německé nerezové oceli 1.4116. Ergonomická rukojeť v černé barvě je vyrobena ze vstřikovaného polyamidu PA6 v kombinaci s TPE....
Řeznický vykosťovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž vhodný pro vykosťování, porcování a stahování. Modrá ergonomická rukojeť je vyrobena z...
Řeznický vykosťovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž vhodný pro vykosťování, porcování a stahování. Ergonomická červená rukojeť je vyrobena z...
Japonský kuchařský nůž Santoku/Chef ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a rukojetí z materiálu...
Čínský tradiční nůž TAO. Všestranný nůž na krájení a sekání zeleniny a masa. Ergonomicky tvarovaná rukojeť asijského stylu je vyrobena ze dřeva Red Wood. Délka ostří 187 mm.
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompozitu. Tradiční nůž pro...
Ostrý nůž Nakiri ze série Dellinger Samurai z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou odolností. Pro...
Řeznický stahovací nůž ze série Pirge Sultan z německé nerezové oceli 1.4116. Ergonomická a pohodlná rukojeť je vyrobena z exotického dřeva Wenge, se třemi nýty. Nůž je vhodný...
Nůž na zeleninu Nakiri ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou...
Japonský kuchařský nůž Kengata Santoku od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 160 mm.
Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 160 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 190 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro...
Řeznický porcovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na běžné krájení a porcování masa. Ergonomická červená rukojeť je vyrobena z polypropylenu...
Řeznický porcovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso, vhodný pro zpracování masa, vykosťování a porcování. Ergonomická modrá rukojeť je...
Japonský kuchařský nůž Kengata/Gyuto ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli Takefu Shiro 2. Ideální pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny...