Nůž vykosťovací 160 mm Pirge Classic®

Kód: PIR-49002-01
Novinka
Značka: Pirge
1 849 Kč 1 528 Kč bez DPH
Vyprodáno
Gravírování ?
Položka byla vyprodána…

Vykosťovací nůž Boning ze série PIRGE Classic s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 58 HRC. Západní rukojeť z odolného plastu POM (polyoxymethylen). Nůž je určen pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach. Díky tvaru umožňuje snadné pronikání a řezání kolem kostí.. Délka čepele 160 mm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský vykosťovací nůž Boning 160 mm Pirge Classic®

Vykosťovací nůž vyrobený z kvalitní německé nerezové oceli 1.4116 je skvělou volbou jak pro profesionální kuchyně, tak pro domácí vaření. Díky tvrdosti ostří 58 HRC zajišťuje precizní a hladké řezy. Tvar nože umožňuje snadné pronikání a řezání kolem kostí. Díky tomu je zvláště účinný při řezání kostí ze všech druhů masa, ryb a drůbeže, oddělování kůže, chrupavek, svalové tkáně nebo šlach. Ostrá čepel umožňuje hluboké řezy a je schopna okrájet maso tak účinně, že nezbyde ani gram na kosti.

 
Výhody použití vykosťovacího nože
 

  • •Úzká a pevná čepel: Ideální na přesné oddělení masa od kosti.
  • •Ostrá špička: Perfektní na napichování, prořezávání blan a šlach.
  • •Minimální ztráty masa: Díky přesné práci zůstává na kosti minimum masa.

 

 #ShowMore#

Ergonomická západní rukojeť s kovanou záštitou

Rukojeť je vyrobena z odolného plastu POM (polyoxymethylen), který je pevný, hygienický a odolný proti vysokým teplotám. Ergonomický tvar a hliníkové nýty zajistí pevný úchop a dlouhou životnost i v náročném provozu.

Parametry vykosťovacího nože:

Celková délka: mm
Délka ostří: 160 mm
Síla čepele: mm
Hmotnost:  g

V této sérii  Pirge CLASSIC naleznete všechny potřebné nože pro vaši kuchyň, nebo restauraci.

nůž na pečivo 220 mm

nůž Gyuto / Chef 210 mm

nůž Gyuto / Chef 180 mm

nůž Santoku 180 mm

nůž plátkovací 180 mm

vykosťovací nůž Boning 160 mm

nůž steakový zubatý 130 mm

nůž steakový zubatý 120 mm

vidlička 140 mm

nůž paring 90 mm

dřevěný blok na nože bukový

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění steakového nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: CLASSIC
Záruka: 5 let
Hmotnost: 0.05 kg
EAN: 8695614490020
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Boning - vykosťovací
série: Pirge Classic
výroba: Turecko
Položka byla vyprodána…

Společnost PIRGE je rodinná firma s bohatou historií sahající až do roku 1879, kdy byla založena v Burse v Turecku. Specializuje se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů, masných nožů, šéfkuchařských nožů a souprav, které jsou ceněny po celém světě. Za touto jedinečnou kvalitou stojí pět generací zkušeností rodiny Yeşilyayla Kesici Aletler.
Všechny výrobní kroky probíhají v jedné továrně společnosti Yeşilyayla Kesici Aletler, což umožňuje pečlivou kontrolu každého detailu produktu. Tím je zajištěno, že nože vyráběné pod značkou PIRGE splňují nejvyšší standardy kvality. Produkty značky PIRGE jsou určeny pro profesionální použití a jsou oblíbené mezi šéfkuchaři a v průmyslové výrobě.
Společnost PIRGE má výrobní kapacitu přibližně 20 000 kusů nožů a cukrářského vybavení denně, což z ní činí lídra v regionu zahrnujícím východní Evropu, Střední východ a Afriku. S více než 250 zaměstnanci v Burse přináší radost profesionálním šéfkuchařům, cukrářům, řezníkům i domácím kuchařům v Turecku a ve více než 50 zemích po celém světě.
PIRGE klade důraz na ostré, nerezové a ergonomicky navržené nože, které usnadňují a zpříjemňují přípravu a servírování zdravých pokrmů. Jejich sortiment zahrnuje různé typy nožů a cukrářského vybavení, které jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby profesionálů i domácích kuchařů.
Díky svému závazku k tradici, kvalitě a inovacím se PIRGE stala uznávanou značkou v oblasti kuchyňských nožů a příslušenství na mezinárodní úrovni.