Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Japonský kuchařský nůž Petty 150 mm s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Délka čepele 150 mm.
Japonský kuchařský nůž Mukimono od Sakai Takayuki s čepelí z oceli Yasuki Blue Steel #2 (HRC 61-62). Osmihranná rukojeť z ebenu s bolsterem z buvolího rohu pro perfektní...
Japonský nůž šéfkuchaře Kamagata Usuba ze série Sakai Takayuki Honyaki Aonikou s čepelí z oceli Yasuki Blue Steel #2 (HRC 61-62). Osmihranná rukojeť z ebenu s bolsterem z...
Japonský nůž šéfkuchaře Fugu Yanagiba ze série Sakai Takayuki Honyaki Aonikou s čepelí z oceli Yasuki Blue Steel #2 (HRC 61-62). Osmihranná rukojeť z ebenu s bolsterem z...
Japonský nůž šéfkuchaře Deba ze série KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev. Rukojeť ve tvaru písmene "D" je vyrobena z červeného...
Okrajovací nůž Utility ze série Dellinger Octagonal Desert Iron Wood s čepelí tvořenou 110 vrstvami dvou nerezových ocelí 10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV, HRC 60 +/-. Rukojeť ve tvaru...
Japonský ostrý nůž Yanagiba ze série Kanetsune KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2 core, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev damaškové oceli. Rukojeť ve tvaru písmene...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Minamo-Kaze series. Čepel nože je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Damascus Minamo-Kaze series. Čepel nože je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune Damascus Minamo-Kaze series. Čepel nože je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o...
Japonský nůž šéfkuchaře Kiritsuke ze série Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" s jádrem z oceli Blue steel #2 (Aogami#2) HRC 61-62, z každé strany 11 vrstev damaškové oceli....
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" s jádrem z oceli Blue steel #2 (Aogami#2) HRC 61-62, z každé strany 11 vrstev damaškové oceli....
Plátkovací dlouhý kuchařský nůž Yanagiba/Sashimi ze série Dellinger Octagonal Full Damascus s damaškovou čepelí tvořenou 110 vrstvami dvou nerezových ocelí 10Cr15CoMoV +...
Dlouhý plátkovací kuchařský nůž Sakimaru/Yanagiba ze série Dellinger Octagonal Full Damascus s damaškovou čepelí tvořenou 110 vrstvami dvou nerezových ocelí 10Cr15CoMoV +...
Japonský nůž na pečivo Bread ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a rukojetí z materiálu Pakka-wood...
Japonský kuchyňský nůž Petit ze série KIYA Suminagashi Black 11 layers s ostrým jádrem z japonské oceli Takefu V special grade a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva....