Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Plátkovací nůž Slice ze série Dellinger Carbon Fragment s čepelí z damaškové oceli a rukojetí z karbonu. Ideální nůž pro plátkování a krájení na tenké plátky. Délka ostří 170 mm.
Univerzální kuchyňský nůž Utility ze série Manmosu Exclusive je vyroben z japonské damascénské oceli AUS-10, která poskytuje výjimečnou ostrost, odolnost a dlouhou životnost...
Řeznický stahovací nůž ze série Pirge Sultan z německé nerezové oceli 1.4116. Ergonomická a pohodlná rukojeť je vyrobena z exotického dřeva Wenge, se třemi nýty. Nůž je vhodný...
Kuchyňský damaškový nůž Chef/Kiritsuke ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai...
Prémiový nůž šéfkuchaře z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou odolností. Jádro je vloženo mezi 66...
Nůž na zeleninu Nakiri ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a výbornou...
Japonský kuchařský nůž Kengata Santoku od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 160 mm.
Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 160 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 190 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto 240 mm s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 240 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z oceli VG10 s...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 210 mm. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10,...
Řeznický všestranný nůž Chef ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso a pro běžné krájení. Ergonomická modrá rukojeť je vyrobena z polypropylenu (PPC)...
Řeznický vykosťovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž vhodný pro vykosťování, porcování a stahování. Modrá ergonomická rukojeť je vyrobena z...
Praktická nástěnná magnetická lišta Pirge GASTRO na nože pro organizovanou a uklizenou kuchyni. Lišta je vybavena výkonnými magnety pro bezpečné uchycení. Umožňuje přehledné...
Řeznický porcovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na běžné krájení a porcování masa. Ergonomická červená rukojeť je vyrobena z polypropylenu...
Řeznický porcovací nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž na maso, vhodný pro zpracování masa, vykosťování a porcování. Ergonomická modrá rukojeť je...
Porcovací řeznický nůž ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15. Ergonomická modrá rukojeť je vyrobena z polypropylenu (PPC) s povrchem z TPE. Délka ostří 120 mm.
Řeznický vykosťovací nůž ze série Pirge PRO 2002 Butcher z francouzské nerezové oceli T5MoV. Ergonomická rukojeť je vyrobena ze vstřikovaného polypropylenu (PPC). Nůž vhodný pro...
Japonský kuchařský nůž Kengata/Gyuto ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli Takefu Shiro 2. Ideální pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z oceli Blue Steel HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s...
Japonský kuchařský nůž Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime...