nůž Kengata 180mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series
Kód: KNTN-KC-147Související produkty
Detailní popis produktu
japonský nůž šéfkuchaře Kengata 180 mm
Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series
.
Extrémně ostrý nůž Kengata 180mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná. Široká čepel a oválná rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonská preciznost a nové technologie činí tento nůž z oceli Takefu Shiro 2 jedinečným a ideálním jak pro domácí, tak profesionální použití !
.
Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 305 mm
Hmotnost: 150 g
.
Saya (dřevěvé pouzdro) pro čepel tohoto nože naleznete zde:
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Kengata 180 mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series z oceli Takefu Shiro-2 a SUS 410. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Takefu Shiro-2 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hon-Warikomi 2000-series |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.15 kg |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
délka ostří: | 151-200 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
série: | Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.