Informace o prosincové a adventní otevírací době prodejen zVostra najdete v záložce Prodejny.

Kuchyňské nože

Kuchyňské nože Dellinger spojují tradiční japonské řemeslo s moderními technologiemi a vysoce kvalitními materiály. Každý nůž je výsledkem precizní ruční práce, která zaručuje dokonalé vyvážení, mimořádnou ostrost a dlouhou životnost. V naší nabídce najdete širokou škálu modelů pro každý kulinářský styl i účel – od šéfkuchařských nožů Gyuto a nožů Santoku až po nože Nakiri určené pro precizní krájení zeleniny.

Pro všestranné použití jsou ideální univerzální nože, které vynikají lehkostí a přesností řezu. Nabízíme také vykosťovací nože pro zpracování masa, filetovací nože na ryby i speciální nože na pečivo a chléb. Každý nůž Dellinger je navržen tak, aby poskytl maximální kontrolu při krájení, sekání i plátkování – s pocitem lehkosti, přesnosti a elegance v každém pohybu.

Nože Dellinger jsou určené pro všechny, kdo si potrpí na kvalitu – od profesionálních šéfkuchařů až po nadšené domácí kuchaře. Díky perfektnímu ostří, ergonomickému tvaru rukojeti a vyvážené konstrukci promění vaše každodenní vaření v skutečný kulinářský zážitek. Vyberte si kuchyňský nůž Dellinger podle svého stylu vaření a objevte, proč si značka Dellinger získala oblibu po celém světě.

Nejprodávanější

 
859 Kč
 
579 Kč
 
1 149 Kč

Řazení produktů

19 položek celkem

Výpis produktů

Japonský nůž Santoku 174 mm Sekiryu Japan 1
499 Kč

Japonský kuchařský nůž Santoku Sekiryu Japan z kvalitní nerezové oceli 420 J2 HRC 53+/-. Všestranný nůž pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Ergonomicky tvarovaná...

Kód: PO-2500100
Japonský nůž Nakiri 170 mm Sekiryu Japan 1
499 Kč

Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sekiryu Japan z kvalitní nerezové oceli 420 J2, HRC 53+/-. Nůž je ideální na krájení a sekání zeleniny. Ergonomicky tvarovaná rukojeť ve tvaru...

Kód: PO-2500200
Japonský nůž Gyuto,Chef 180 mm Sekyriu Japan 1
499 Kč

Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef Sekiryu Japan z kvalitní nerezové oceli 420 J2 HRC 53+/-. Všestranný nůž pro krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny. Ergonomicky...

Kód: PO-2500900
Japonský nůž Paring 130 mm Sekyriu Japan 1
399 Kč

Japonský okrajovací nůž Paring Sekiryu Japan z kvalitní nerezové oceli 420 J2 HRC 53+/-. Nůž je ideální pro okrajování ovoce a zeleniny a špikování. Ergonomicky tvarovaná...

Kód: PO-2500700
nůž Santoku 180 mm, M390 Cocobolo Edition K H282 2
Novinka
3 799 Kč

Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Santoku ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Tradiční nůž pro krájení,...

Kód: K-H282
Japonský nůž Ajikiri (malá Deba) 118 mm Sekiryu Japan
399 Kč

Japonský kuchařský nůž Ajikiri/malá Deba ze série Sekiryu Stainles Steel s čepelí z nerezové oceli 420 J2 a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva topolu. Tradiční japonský nůž pro...

Kód: PO-2500301
Kuchyňský nůž Chef 155 mm Dellinger M390 Cocobolo 2
Novinka
2 999 Kč

Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Gyuto ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Nůž je ideální pro...

Kód: K-H283
nůž Utility 130 mm, M390 Cocobolo Edition K H284 2
Novinka
2 799 Kč

Nůž univerzální Petty ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Univerzální pomocný nůž pro precizní...

Kód: K-H284
nůž Chef 210 mm, M390 Cocobolo Edition K H281 2
Novinka
3 999 Kč

Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Gyuto ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Nůž je ideální pro...

Kód: K-H281
Japonský nůž Deba 160 mm Sekyriu Japan
599 Kč

Japonský kuchařský nůž Deba ze série Sekiryu Stainles Steel s čepelí z nerezové oceli 420 J2 a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva topolu. Tradiční japonský nůž, který byl...

Kód: PO-2500300
Nůž Yanagiba Kairyo Kasumi 270 mm Sakai Takayuki 1
Novinka
2 949 Kč

Tradiční japonský nůž Yanagiba Kairyo Kasumi 270 mm z dílny Sakai Kikutaka (součást Sakai Takayuki). Ručně kovaný z oceli Kigami #2, jednostranný výbrus, matné Kasumi leštění....

Kód: 07004
Nůž Sushikiri 240mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
12 899 Kč

Japonský kuchařský nůž Sushikiri ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru písmene D...

Kód: KNTN-G-60
Nůž Mioroshi-Deba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
4 999 Kč

Velmi ostrý japonský nůž Mioroshi-Deba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...

Kód: KNTN-G-67
Nůž Kamagata-Usuba 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
7 749 Kč

Japonský nůž šéfkuchaře Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...

Kód: KNTN-G-25
Nůž Takobiki 360mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
12 499 Kč

Japonský nůž šéfkuchaře Takobiki/Octopus Slicer ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve...

Kód: KNTN-G-14
Nůž Mukimono 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
6 799 Kč

Extrémně ostrý japonský nůž Mukimono ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...

Kód: KNTN-G-61
Japonský nůž Unagi-Saki 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
6 699 Kč

Japonský kuchařský nůž Unagi-Saki ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, s rukojetí ve tvaru písmene D...

Kód: KNTN-G-53
Nůž Kamagata-Usuba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
5 099 Kč

Japonský kuchařský nůž Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...

Kód: KNTN-G-23
Japonský nůž Yanagiba/Sashimi 240mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
4 999 Kč

Japonský plátkovací nůž Yanagiba/Sashimi ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...

Kód: KNTN-G-03

Ovládací prvky výpisu

19 položek celkem

FAQ – Často kladené otázky o kuchyňských nožích Dellinger

Otázka: Proč si vybrat kuchyňské nože Dellinger?
Odpověď: Nože Dellinger kombinují tradiční japonské řemeslné zpracování s moderní technologií a vysoce kvalitními materiály. Nabízejí mimořádně ostré ostří, dlouhou životnost, odolnost proti korozi a dokonalé vyvážení pro profesionální i domácí použití.

Otázka: Jaký je rozdíl mezi noži Gyuto, Santoku a Nakiri?
Odpověď: Gyuto je univerzální šéfkuchařský nůž vhodný pro maso i zeleninu. Santoku zvládá krájení, sekání i drcení potravin a Nakiri se používá na přesné krájení zeleniny díky rovné čepeli, která zaručuje dokonalou přesnost.

Otázka: Z jakých materiálů jsou nože Dellinger vyrobeny?
Odpověď: Využívají prémiové japonské oceli VG10 a AUS-10 s vysokou tvrdostí a dlouhou výdrží ostří. Rukojeti jsou vyráběny z exotických dřev, stabilizovaných materiálů či vzácných přírodních fosilií.

Otázka: Jsou nože Dellinger vhodné i pro leváky?
Odpověď: Ano, většina modelů je konstruována symetricky, takže je pohodlná pro praváky i leváky. U specializovaných nožů je vždy uvedeno, pro kterou ruku je čepel určena.

Otázka: Jak správně pečovat o kuchyňské nože Dellinger?
Odpověď: Nože nikdy nemyjte v myčce. Po použití je omyjte ručně vlažnou vodou, ihned osušte a uložte na bezpečné místo. Pro udržení dokonalého ostří používejte vodní nebo diamantové brusné kameny.

Otázka: Jaký kuchyňský nůž Dellinger si mám vybrat?
Odpověď: Pro univerzální použití je ideální šéfkuchařský nůž Gyuto. Na zeleninu zvolte Nakiri nebo Santoku, pro filetování ryb filetovací nůž a na maso vykosťovací nůž. Každý model je navržen pro konkrétní typ práce v kuchyni.