nůž Mioroshi-Deba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

Kód: KNTN-G-67
4 999 Kč 4 131 Kč bez DPH
✅ Skladem (2 ks)
Gravírování ?

Mioroshi-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

japonský nůž šéfkuchaře Mioroshi-Deba 180 mm

Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

.

Velmi ostrý japonský nůž Mioroshi-Deba 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series.  Ve srovnání s klasickou velkou Debou je čepel Mioroshi Deba uzší, tenčí a má ostřejší špičku. Mioroshi Deba se dokonale hodí k filetování a porcování ryb, ale také dokáže ryby docela dobře krájet. Často je Mioroshi Deba považována za kombinaci Hon-deba a Yanagiba. Vzhledem  k tenčímu a ostřejšímu ostří je také ale Mioroshi Deba křehčí a vyžaduje značné odborné znalosti k použití a práci, než klasická Deba. Bez těchto znalostí a praxe může při standartním použití dojít k poškození čepele. Mioroshi Deba je také méně ideální pro jemné porcování ryb. I přes tyto nedostatky je Mioroshi Deba obzvláště oblíbená u profesionálních japonských kuchařů, protože při použití s dostatečnými dovednostmi dokáže provádět většinu úkolů, ke kterým se běžně používají specializovanější nože jako Yanagiba nebo Hon Deba.
Přesto i ty nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        132 mm
Délka čepele:          180 mm
Celková délka:        330 mm
Hmotnost:                170 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Mioroshi-Deba 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Hitachi White Steel #3 doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Honsho Kanemasa G-Series
Hmotnost: 0.17 kg
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): D rukojeť
typ nože: Mioroshi-Deba
série: Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: