Nůž na zeleninu Nakiri 180 mm Dellinger 49 layers ZDP189
Kód: XZ-X09-XCSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Damaškový nůž Nakiri Dellinger® 49 layers ZDP189
Profesionální nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 180 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Je vyrobený z vrstvené damaškové oceli s extrémně tvrdým jádrem z prémiové práškové oceli ZDP-189, která dosahuje tvrdosti až 65–67 HRC. Díky tomu si nůž uchovává extrémní ostrost po dlouhou dobu a minimalizuje nutnost častého broušení. Každý kus je originál – čepel se 49 vrstvami damaškové oceli vytváří nádherný vlnitý vzor, který podtrhuje mistrovství zkušených nožířů. Rukojeť je vyrobena z luxusní stabilizované dřevo-pryskyřice, doplněná o elegantní prstence z pryskyřice a kovu. Šestihranný tvar rukojeti zajišťuje jistý a pohodlný úchop jak pro praváky, tak pro leváky.
Parametry nože Dellinger Nakiri:
| Celková délka: | 335 mm |
| Délka ostří: | 180 mm |
| Síla čepele: | 2,0 mm |
| Hmotnost: | 201 g |
Nože nedoporučujeme umývat v myčce na nádobí pokud chcete, aby Vám vydrželi dlouho ostré a krásné je ideální ruční mytí, které je k noži šetrnější.
#ShowMore#
|
Potřebujete poradit s výběrem? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
| Kategorie: | 49 layers ZDP189 |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.27 kg |
| EAN: | 8595705410299 |
| čepel typ oceli: | damašková |
| délka ostří: | 151-200 mm |
| typ rukojeti (střenky): | 6 - hranná japonského stylu |
| typ nože: | Nakiri - na zeleninu |
| výroba: | Čína |

Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.