NOVĚ OTEVŘENO - prodejna Dellinger & Nože zVostra - SKORKOVSKÁ 1310, Praha - Černý Most (SIKO Koupelny).

Steakový nůž 130 mm Pirge Classic®

Kód: PIR-49017-01
Novinka
Značka: Pirge
1 429 Kč 1 181 Kč bez DPH
✅ Skladem (>5 ks)
Gravírování ?
Můžeme doručit do:
25.6.2025

Nůž steakový ze série PIRGE Classic s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 58 HRC. Západní rukojeť z odolného plastu POM (polyoxymethylen). Vhodný na krájení steaků, okrajování ovoce či zeleniny a špikování masa. Délka čepele 130 mm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steakový nůž 130 mm Pirge Classic®

Steakový nůž vyrobený z kvalitní německé nerezové oceli 1.4116 je skvělou volbou jak pro profesionální kuchyně, tak pro domácí vaření. Díky tvrdosti ostří 58 HRC zajišťuje precizní a hladké řezy. Tvar nože navrhli profesionálové s dlouholetou praxí, takže dokonale padnou do ruky. Čistý řez pomáhá udržet šťávu a chuť uvnitř masa nebo zeleniny. Záruka na nůž je 5 let a vztahuje se na jiná, než mechanická poškození a výrobní vady.

 
Výhody použití steakového nože
 

  • •Čistý a přesný řez: Ostří proniká masem bez trhání – šťáva i chuť zůstávají uvnitř.
  • •Pohodlné krájení: Snadno zvládneš i šťavnaté steaky, grilované maso nebo zeleninu – bez námahy.
  • •Elegantní stolování: Kvalitní steakový nůž povýší každé servírování – skvěle doplní grilovačku i slavnostní večeři.

#ShowMore#

Ergonomická západní rukojeť s kovanou záštitou

Rukojeť je vyrobena z odolného plastu POM (polyoxymethylen), který je pevný, hygienický a odolný proti vysokým teplotám. Ergonomický tvar a hliníkové nýty zajistí pevný úchop a dlouhou životnost i v náročném provozu.

Parametry steakového nože:

Celková délka: mm
Délka ostří: 130 mm
Síla čepele: mm
Hmotnost: g

V této sérii Pirge CLASSIC najdete všechny potřebné nože pro vaši kuchyň nebo restauraci.

nůž na pečivo Bread 220 mm

nůž Gyuto/Chef 210 mm

nůž Gyuto/Chef 180 mm

nůž Santoku 180 mm

nůž plátkovací 180 mm

vykosťovací nůž Boning 160 mm

nůž steakový zubatý 130 mm

nůž steakový zubatý 120 mm

vidlička 140 mm

nůž paring 90 mm

stojan na nože bukový

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění steakového nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: CLASSIC
Záruka: 5 let
Hmotnost: 0.05 kg
EAN: 8695614490174
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Steak
série: Pirge Classic
výroba: Turecko
vhodný pro ženy: ano

Společnost PIRGE je rodinná firma s bohatou historií sahající až do roku 1879, kdy byla založena v Burse v Turecku. Specializuje se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů, masných nožů, šéfkuchařských nožů a souprav, které jsou ceněny po celém světě. Za touto jedinečnou kvalitou stojí pět generací zkušeností rodiny Yeşilyayla Kesici Aletler.
Všechny výrobní kroky probíhají v jedné továrně společnosti Yeşilyayla Kesici Aletler, což umožňuje pečlivou kontrolu každého detailu produktu. Tím je zajištěno, že nože vyráběné pod značkou PIRGE splňují nejvyšší standardy kvality. Produkty značky PIRGE jsou určeny pro profesionální použití a jsou oblíbené mezi šéfkuchaři a v průmyslové výrobě.
Společnost PIRGE má výrobní kapacitu přibližně 20 000 kusů nožů a cukrářského vybavení denně, což z ní činí lídra v regionu zahrnujícím východní Evropu, Střední východ a Afriku. S více než 250 zaměstnanci v Burse přináší radost profesionálním šéfkuchařům, cukrářům, řezníkům i domácím kuchařům v Turecku a ve více než 50 zemích po celém světě.
PIRGE klade důraz na ostré, nerezové a ergonomicky navržené nože, které usnadňují a zpříjemňují přípravu a servírování zdravých pokrmů. Jejich sortiment zahrnuje různé typy nožů a cukrářského vybavení, které jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby profesionálů i domácích kuchařů.
Díky svému závazku k tradici, kvalitě a inovacím se PIRGE stala uznávanou značkou v oblasti kuchyňských nožů a příslušenství na mezinárodní úrovni.